Logo Palmleafs


Palmblad bord Cuadra 18x18cm

PALM1025

Palmblad borden zijn voedselveilig, smaakneutraal, olie-, vet- en vochtbestendig en geschikt voor gebruik in de oven en magnetron tot 200°C.
Bovendien zijn onze palmblad disposables 100% composteerbaar.Palmblad bord “Cuadra 18x18cm” kan worden gebruikt voor verschillende kleine gerechten zoals voor- en bijgerechten.

Ook kan het gebruikt worden als ontbijtbordje.

Dit palmblad bord heeft een natuurlijke uitstraling en biedt een milieuvriendelijk alternatief voor plastic bordjes.
De borden zijn goed te combineren met ons houten wegwerpbestek. Palmblad servies is gecertificeerd volgens SA8000 en uitsluitend gemaakt van gevallen palmbladeren.
Deze bladeren zijn met de hand gesneden en geven een prachtige natuurlijke uitstraling.

Ook zijn de palmblad borden composteerbaar en gecertificeerd volgens de Europese norm EN13432 wat staat voor industriële composteerbaarheid.

Hierdoor mogen onze palmblad borden het OK compost- en kiemplant logo dragen.

Deze prijs is gebaseerd op 100 borden per doos.

 

Ook besteld

Palmblad kom 14cm Ø/5cm hoog
Palmblad soepkommen zijn voedselveilig, smaakneutraal, olie-, vet- en vochtbestendig en geschikt voor gebruik in de oven en magnetron tot 20
Lees meer
29.80
Bamboe knoopprikker van 90mm
Presenteer je snacks in stijl met deze bijzondere Japanse knoopprikkers. Prik deze mooie bamboe cocktailprikkers in een aperitiefhapje, amus
Lees meer
2.18
Palmblad bord 24cm Ø
Palmblad borden zijn voedselveilig, smaakneutraal, olie-, vet- en vochtbestendig en geschikt voor gebruik in de oven en magnetron tot 200°C.
Lees meer
28.44
Berkenhout vorken - 100 stuks
Zakje met 100 berkenhouten vorken 16 cm lengte
Lees meer
4.65